EXPO Mobila Timisoara, noutatile editiei: O firma din Spania va prezenta obiecte de mobilier cu cele mai noi tehnologii smart (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la cea de-a treia editie din acest an a EXPO Mobila Timisoara, expozitie nationala dedicata industriei mobilei care se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier cat si firmelor contractante.


La aceasta editie, vor fi prezentate o diversitate de piese de mobilier, multe unicate, cu accent pe multiplele posibilitati de decorare a unui living, paturi si saltele cu functionalitati mult imbunatatite destinate unui somn cat mai odihnitor, peste 100 de modele de canapele in tendintele anului 2023.

Unul din expozanti spune: „Dupa ce ne-am schimbat stilul de viata si am lucrat de acasa sau am avut un program hibrid flexibil, confortul va fi esential in designul interior si al pieselor de mobilier alese, in top ramanand acele piese confortabile si elegante, cu functiuni multiple”. Un alt expozant, producator si exportator de mobilier, vorbeste despre importanta amenajarilor interioare, fiind prezent in expozitie cu mobilier curbat specific anilor ‘70, mult solicitat de cumparatori.

Grupul producatorilor de canapele, coltare, fotolii si scaune, va expune piese cu colturile rotunjite, apropiate de formele naturale, care creaza un sentiment de intimidate, un mediu confortabil si sociabil in camera de zi sau in gradina de acasa.

Canapelele sunt disponibile in solutii de colturi mari sau in combinatii modulare, in culorile anului, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuante de bej, verde discret, albastru sau teracota, in cele mai prietenoase texturi. Toate nuantele de caramiziu si portocaliu sunt la mare cautare, iar portocaliul si teracota trec de la tapiteria canapelei la pereti si sunt folosite ca piese de accent.

Prezenta pentru a doua oara la Timisoara, reprezentanta unei firme producatoare din Spania, expune spre testare si achizitionare o o gama larga de modele de canapele, coltare si fotolii modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomanda si aplicatie. Compania a pregatit pentru publicul timisorean numeroase surprize cum ar fi  transportul si montajul gratuit pentru produsele achizitionate, reduceri generoase de pana la 35 %, valabile pe perioada expozitiei.

Manifestarea reuneste 12 producatori romani din tara (Timisoara, Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca), dar si din Republica Moldova, alaturi de importatori recunoscuti din domeniu.

Programul de vizitare este: joi-sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)


Informatii suplimentare la tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo.

Leave a Reply