Se tureaza motoarele! 30 de piloti de raliu din Timis se pregatesc de startul celui mai tare concurs autombilistic din vestul Romaniei

In data de 09.09.2023, in judetul Timis, zona lacului Surduc, va avea loc cea de-a 15-a editie a concursurilor din zona respectivului lac, denumit VTM TRAIAN VUIA – Lac SURDUC 2023, cel mai cunoscut si important eveniment sportiv automobilistic din vestul Romaniei al acestui weekend, in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis, sub egida F.R.A.S., eveniment de nivel international, care va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de sportivii automobilisti si spectatori.


Concursul va incepe la ora 10,01 si va consta din 4 manse, 1 de recunoastere, 1 de antrenamente cronometrate si 2 manse de concurs. Traseul va avea o lungime de 4,9 km, ceea ce va da un plus de savoare si spectaculozitate acestei competitii. Festivitatea de premiere se va oficia in comuna TRAIAN VUIA, la Muzeul Taian Vuia.

Evenimentul sportiv va mai contine un promo de eco-karting (electric) gratuit pentru toti micutii copilasi din comuna TRAIAN VUIA. Toti cei prezenti sunt invitati de administratia locala Traia Vuia sa viziteze gratuit Muzeul cu acelasi nume. Se estimeaza un numar de 30 concurenti.

Circulatia va fii inchisa in data de 09.09.2023, intre orele 08 – 18, in zona lacului Surduc, pe traseul DJ 681A, comuna Traian Vuia, sat Surducu Mic – Lac Surduc

Pentru detalii suplimentare tel. 0723512927 si pagina oficiala de Facebook aCampionatului de Automobilism si Karting Timis. (Giurisici F. Ladislau Marius, presedintele Asociatiei Auto Club Rally Timis, organizator)

Leave a Reply