Tineri drogati pe strazile Timisoarei! Politistii locali au depistat alti 4 consumatori de substante interzise

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban si Patrulare Navala, aflati in patrulare ieri, in jurul orei 13, in zona Timisoara 700, au observat, la intersectia strazilor Iosif Nemoianu cu Coriolan Brediceanu, doi tineri care stateau pe trotuar si aveau un comportament suspect, iar la aparitia patrulei au devenit agitati. Trecand la legitimarea acestora, au fost identificati in persoana lui G.D., de 17 ani, si M.S., de 20 de ani, ambii din comuna Traian Vuia.


La controlul corporal efectuat asupra unuia dintre ei s-a gasit o punga cu fragmente vegetale ce pareau a face parte din categoria substantelor psihoactive. Acestia au declarat ca au luat substantele de la niste tineri dintr-un parc din Lugoj.

Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 20,10, politistii locali din cadrul Biroului Proximitate si Siguranta Publica s-au deplasat la o sesizare in parcul de pe strada Intrarea Cerceilor, unde au depistat alti doi tineri B.D., de 22 de ani, si B.S., de 24 de ani, ambii din Timisoara, care se aflau intr-o stare euforica.

La verificarea acestora s-au gasit asupra unuia dintre ei doua pliculete cu substante ce pareau a face parte din categoria celor interzise. In ambele situatii, acestia au fost condusi la sediul Politiei Locale pentru intocmirea documentatiei, in vederea transmiterii cazurilor catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara pentru continuarea cercetarilor conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply