DoomFest 2023: Motociclistii din Timisoara strang bani pentru renovarea a doua saloane de la Spitalului Clinic Militar de Urgenta

Sanatatea a fost, este si va fi intotdeauna sectorul care are nevoie de sustinere. Ca semn de recunostinta si pretuire pentru tot efortul depus si pentru vietile salvate, in sprijinul eforturilor proprii, vine randul ONG-urilor, companiilor si, de ce nu, chiar al oamenilor simpli sa ofere un ajutor.


Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) si Universitatea de Stiintele Vietii ‘Regele Mihai I’ din Timisoara si-au unit fortele si incearca sa ofere un asemenea sprijin.

Pentru a obtine fondurile necesare renovarii celor doua saloane, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la “Hanul Kilometrul 6”, un eveniment caritabil.

Ne dorim ca alaturi de comunitatile de motociclisti, de prietenii nostri de la Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” sa vina sute de timisoreni care inteleg ca doar impreuna putem facem mult bine. Iar binele, in acest caz, inseamna renovarea a doua saloane ale unui spital din Timisoara in care sunt tratati nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoana aflata in suferinta.

Este primul eveniment de acest fel si speram ca impreuna ss construim un viitor mai bun. Asa ca ii asteptam pe toti cei cu inima mare sa vina la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o parada moto, vom avea muzica rock, folk si jazz&oldies. Am pregatit numeroase surprize pentru copii.

Bineinteles nu vor lipsi celebele zone destinate pentru kids&fun si food&drinks, iar banii pe care ii vom strange in cadrul actiunii ii vom folosi pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, de renovare a celor doua saloane de spital”, spune Attila Hajdu, presedinte Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement).

Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism si misiunea de a contribui la tot ceea ce inseamna educatie, performanta, ajutarea semenilor si sprijin prin implicare in comunitate.

Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA a luat fiinta in anul 2020, datorita unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism si dorinta de a sprijini tot ceea ce este autentic in Romania reprezinta un deziderat al existentei.

Cu cele 6 chaptere: Muntenia, Crisana, Transilvania, Dobrogea, Banat, Oltenia, misiunea noastra este aceeasi! Sa facem oameni fericiti, sa schimbam ideea ca a fi motociclist nu este un lucru bun, ci este exact opusul. Sa fim OAMENI pentru oameni!

Universitatea de Stiintele Vietii ,,Regele Mihai I” din Timisoara nu este doar o institutie prestigioasa de invatamant superior din Banat, ci si un partener de incredere in ceea ce priveste  implicarea in  comunitatea locala,  prin initiative de real impact pentru timisoreni, alaturi de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat.

Renovarea celor doua saloane de la sectia de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgenta “Dr Victor Popescu” este inca o initiativa importanta la care USVT se alatura cu sufletul, ca de fiecare data. Educatia de calitate inseamna dezvoltarea empatiei, a inteligentei emotionale precum si a tuturor calitatilor necesare actualilor si viitorilor membrii ai comunitatii, prin exemplele pe care le oferim zilnic.

Pe aceasta cale toti partenerii si colaboratorii Universitatii de Stiintele Vietii ,,Regele Mihai I” sunt invitati sa se alature acestui demers benefic, dedicat tuturor inimilor comunitatii timisorene. Informatiile despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului si pe pagina USVT”, spune Rectorul U.S.V.T. ,,Regele Mihai I”, prof. dr. Ing. Cosmin Alin Popescu.

Evenimentul va incepe in data de 22 septembrie, data la care in parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timisoara, incepand cu ora 18.00 va fi o expozitie de motociclete iar la ora 20 va avea loc un concert sustinut de Dragos Moldovan Band, castigatorul Vocii Romaniei din 2019.

Ziua de 23 septembrie va debuta cu o parada moto si va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombola si multe alte surprize!!!

Seara se va incheia cu concerte de muzica rock, folk si jazz&oldies, totul intr-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunitatii!!

Daca vreti sa fiti printre cei care contribuie la proiectul “Din inima pentru inimile comunitatii”, se pot face donatii in contul Asociatiei MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timisoara.

Donam, ne distram, licitam si impreuna castigam!

(Clubul Doomstriker Timisoara)

 

Leave a Reply