Scene de gelozie terifiante! Procurorii din Arad cer arestarea barbatului care l-a impuscat in cap pe presupusul amant al sotiei sale

Barbatul care a provocat scandalul din parcarea unui supermarket din Arad a fost retinut, dupa ce l-a impuscat in cap pe presupusul amant al partenerei sale, iar apoi l-a injunghiat in gat cu o surubelnita. Victima se afla in coma, la spital. Suspectul a vrut sa o impuste si pe femeie, dar arma – un pistol cu glont – nu s-a descarcat, astfel ca a tras-o afara din masina si a calcat-o pe cap de mai multe ori. Barbatul, care are 50 de ani, ar fi comis aceste fapte din gelozie, scrie News.ro.


Barbatul, in varsta de 50 de ani, care a atacat-o pe concubina sa si pe presupusul amant al femeii este cercetat pentru violenta in familie, in modalitatea tentativei la omor calificat, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uzul de arma letala fara drept. Dosarul se afla la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. Suspectul, retinut, urmeaza a fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventiva.

”In timp ce persoanele vatamate se aflau intr-un autovehicul parcat in parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, avand asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul in care se aflau cele doua persoane vatamate si, din lateral, pe geamul usor coborat al portierei dreapta fata, a executat un foc de arma asupra persoanei vatamate de sex masculin, impuscandu-o in cap, dupa care inculpatul a indreptat arma spre persoana vatamata de sex feminin, concubina sa, si a apasat de mai multe ori pe tragaci, insa focul nu s-a declansat”, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis, vineri, de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Atacatorul s-a napustit apoi spre concubina sa. ”In continuare, inculpatul a prins-o de mana pe concubina sa si a scos-o din autoturism, a pus-o la pamant si i-a aplicat in mod repetat lovituri cu picioarele in zona capului (a calcat-o in mod repetat pe cap), pana aceasta a ramas inconstienta”, arata sursa citata.

Apoi, el s-a intors la barbatul cu care se afla femeia in masina si a continuat sa il atace. ”Imediat dupa acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vatamata de sex masculin, ramasa in habitaclul autovehiculului si, prin portiera dreapta fata ramasa deschisa, s-a aplecat in interior si i-a infipt o surubelnita in gat. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalica a surubelnitei s-a rupt si a ramas in gatul persoanei vatamate”, se arata in comunicat.

In urma loviturilor primite, femeia si barbatul cu care se afla in masina au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, in vederea acordarii ingrijirilor medicale. In urma constatarilor medico-legale a rezultat ca barbatul atacat are traumatism cranian acut deschis (plaga impuscata) cu retentie de fragmente metalice (glont), dilacerare cerebrala si hemoragie tetraventriculara, plaga injunghiata la nivelul gatului, cu retentie de corp strain, coma de gradul IV, stop respirator resuscitat. Leziunile traumatice constatate pun in primejdie viata victimei. Femeia prezinta leziuni traumatice care necesita 8-9 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Din verificarile efectuate de organele de cercetare penala la fata locului a rezultat ca arma folosita de inculpat este un pistol din categoria armelor letale cu glont, inculpatul nefiind autorizat sa detina nici o categorie de arme, letale sau neletale”, mai transmite Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. (V.E.)

Sursa foto: captura video Observator

Leave a Reply