Seful DGA Maramures a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a dat radarul „peste cap” de doua ori intr-o saptamana

Seful Serviciului Judetean Anticoruptie Maramures, comisarul sef Liviu Constantin Grozavu (45 ani) a ramas pieton pentru urmatoarele 3 luni de zile. Politistii de la rutiera i-au suspendat dreptul de a conduce, dupa ce l-au prins de doua ori intr-o saptamana circuland cu viteza mult peste limita legala.


Potrivit presei locale, prima data a fost prins cu pistolul radar prin localitate, iar amenda urmeaza sa ii fie trimisa acasa.

A doua oara a fost prins de aparatul radar al unui echipaj rutier circuland prin localitate cu o viteza de peste 50 km/h peste limita legala de 50 km/ora. A fost oprit si sanctionat contraventional, iar permisul i-a fost suspendat 90 de zile.

Conform unor surse din IPJ Maramures, aparatul radar l-a inregistrat pe comisarul sef Liviu Constantin Grozavu circuland, in localitate, cu o viteza de 114 km/ora. Echipajul de politie l-a sanctionat doar cu AVERTISMENT si suspendarea permisului, desi Codul Rutier prevede avertisment sau amenda intre 1.305 si 2.900 lei.

Trebuie sa mai mentionam si faptul ca actualul sef al DGA Maramures a condus Inspectoratul Judetean de Politie Maramures, timp de 3 ani de zile, prin imputernicire, in perioada 2018-2020. In cei trei ani de zile, postul de sef al DGA Maramures a ramas blocat, comisarul sef Grozavu reintorcandu-se la sefia institutiei. (V.E.)

Leave a Reply