Accident cu 8 victime pe o sosea din Timis! Impact intre un microbuz si un autoturism, la fel ca in urma cu o zi, in aceeasi localitate

Pompierii militari de la ISU Banat au fost solicitati, azi, la ora 15,57, pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma producerii unui accident rutier pe DN6, in localitatea Becicherecu Mic.


In conditiile in care in evenimentul rutier au fost implicate un autoturism si un microbuz, cu 9 persoane participante, la fata locului au fost trimise cinci ambulante SAJ.

De asemenea, a fost alertat Detasamentul 1 Timisoara si la locul accidentului s-au deplasat o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma si trei echipaje SMURD.

„In urma evenimentului, au rezultat opt victime, dintre care, cinci barbati si trei femei. Victimele au fost transportate la spital cu trei ambulante SMURD si cinci ambulante SAJ, constiente si cooperante, cu policontuzii”, a transmis ISU Timis.

Reamintim ca, ieri, aproape la aceeasi ora (16,55), pe raza localitatii Becicherecul Mic s-a produs inca un accident, in care au fost implicate un microbuz, in care se aflau doua persoane, si un autoturism, in care se afla doar conducatorul.

In urma evenimentului, conducatorul microbuzului si pasagerul au fost transportati la spital de catre ambulantele SAJ, in stare constienta. Conducatorul autoturismului a ramas incarcerat, iar dupa extragere a fost preluat de elicopterul SMURD in stare de inconstienta. (V.E.)

Leave a Reply