Alegeri in USR! Noul presedinte a USR Timisoara este Paula Romocean, liderul grupului de consilieri locali ai USR. VEZI componenta Biroului Local

Paula Romocean, lidera grupului de consilieri locali a USR, a fost desemnata, prin vot, presedinta organizatiei USR Timisoara. Paula Romocean i-a multumit fostului presedinte Sorin Sipos care a tinut partidul unit si mobilizat si a reafirmat, dupa alegerile interne de sambata, obiectivul filialei: castigarea Primariei si a majoritatii in Consiliul Local.


Administratia USR a Timisoarei, condusa de Dominic Fritz, a miscat lucrurile, cu viteza, in directia corecta, impreuna cu timisorenii. Un singur exemplu: doua scoli noi incepute in 3 ani in Timisoara, in timp ce in Cluj, zero in 20 de ani!

USR e partidul liberal autentic care sustine clasa mijlocie si antreprenoriatul. PNL a ajuns doar un brat al PSD-ului, care va ingropa in taxe si impozite afacerile locale, dinamice si creative.  Nu e usor sa lupti cu sistemul PSD-PNL care a dat Timisoara pe mana retelelor clientelare si interlope pe care le curatam azi. Dar aratam in fiecare zi ca se poate si castigam”, a declarat Paula Romocean.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei si presedintele USR Timis, a felicitat-o pe colega sa si a declarat: “Paula Romocean e dedicata trup si suflet Timisoarei. Are un instinct politic fenomenal, o putere de munca extraordinara si este respectata de colegii de partid, de societatea civila si de mediul privat, de unde provine. Nu am nici un dubiu ca ea va duce USR Timisoara la o noua serie de succese electorale in 2024, ca presedinta a celui mai puternic partid la Timisoara”.

Paula Romocean este absolventa a Facultatii  de Stiinte Economice din Timisoara si lucreaza ca manager intr-un grup de firme timisorean. A coordonat atat proiecte de constructie in domeniul industrial, cat si proiectul de reabilitare a unui imobil istoric emblematic pentru Timisoara.

USR Timisoara a ales si Biroul Local din care fac parte urmatorii: Miclosoni Vlad, Negrisanu Razvan, Bran-Walter Alexander, Militaru Rodica, Rusu Mihaela Paula, Grosu Raluca-Maria, Merean Ovidiu, Povara Sorin-Marius, Stana Razvan-Ion, Jitaru Tommi Petrisor, Grigoruta Alexandru, Belgun Ionut Valentin, Pavone Adela si Sulti Roxana. (USR Timis)

 

Leave a Reply