Mecanic de locomotiva testat pozitiv la cannabis, dupa o zi in care a condus doua trenuri de calatori. Alti doi mecanici au refuzat sa le fie prelevate probe

Politistii Serviciului Transporturi Galati au efectuat controale speciale pentru depistarea personalului feroviar care desfasoara serviciul sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.


Astfel, in urma testarilor cu alcolmetre si drugteste, a fost identificat un mecanic de locomotiva care, dupa o zi in care a condus doua trenuri de calatori, a fost testat pozitiv la substanta THC (cannabis).

“In acelasi context, au mai fost identificati alti doi manevranti de cale, care au refuzat testarea pentru depistarea substantelor psihoactive si, respectiv prelevarea de mostre biologice, in vederea stabilirii prezentei substantelor psihoactive in sange”, mai precizeaza politistii galateni.

Acestora li s-au intocmit dosare penale pentru prezenta la serviciu sub influenta substantelor psiohactive si neindeplinirea indatoririlor de serviciu. (V.E.)

Leave a Reply