Accident rutier in care au fost implicate doua autospeciale MAI. Coliziunea, provocata de un politist abia intrat in sistem

Un accident rutier cu trei masini, dintre care doua ale Politiei, a avut loc azi dimineata, pe Valea Lupului din Iasi, dupa ce un politist care lucreaza de un an a facut o greseala de incepator.


In aceasta dimineata, 28 septembrie a.c., in jurul orei 08,40, pe raza municipiului Iasi a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale in care au fost implicate trei autoturisme, doua autospeciale de politie si o autoutilitara.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca incidentul s-a produs pe fondul nepastrarii distantei neregulamentare de catre conducatorul unei autospeciale de politie fata de autoturismul din fata.

Conducatorii auto au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Nu au fost inregistrate victime. In cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a intregii situatii de fapt si luarii masurilor legale care se impun”, se arata in comunicatul Politiei Iasi.

Accidentul a avut loc dupa ce unul dintre soferii autospecialelor de politie a tras de volan si a intrat in coliziune cu celalalt autovehicul, dupa care a ricosat in canal si a ajuns in sant.  Masina lovita a intrat apoi pe contrasens si a izbit autoutilitara.

Cele doua echipaje de Politie sunt din Miroslava, iar politistii au intrat in sistem in 2022, potrivit bzi.ro. (I.P.)

Leave a Reply