USR si-a lansat candidatul la Primaria Lugoj. “Am intrat in politica fiindca nu-mi plac hotii, mincinosii si nici sistemul de pile si relatii”, spune Erwin Floroni

Erwin Floroni, presedintele USR Lugoj, si-a oficializat candidatura pentru functia de primar al municipiului Lugoj, in cadrul unui eveniment care a adunat peste 300 de sustinatori la Teatrul Traian Grozavescu din Lugoj. Alaturi de Erwin Floroni, la acest important moment s-au aflat personalitati marcante din cadrul Uniunii Salvati Romania.


Catalin Drula, presedintele USR, a subliniat importanta implicarii active la nivel local si a sustinut decizia lui Erwin Floroni de a candida la Primarie.

„Am aratat ca putem schimba comunitatile acolo unde sunt primari USR. Am toata increderea si convingerea, si spun asta din tot sufletul, ca Erwin Floroni va face asta in Lugoj. Povestea lui este povestea unui om implicat. A plecat din tara, dar s-a intors aici sa lucreze ca medic chirurg. Si cat de important este sa te poti uita in ochii copiilor cand mergi acasa si sa ai acel sentiment ca ai facut bine comunitatii tale. Pentru asta il aplaud si il sustin pe Erwin”, a declarat Catalin Drula, pe scena teatrului lugojean.

De asemenea, Dominic Fritz, primarul municipiului Timisoara si Elena Lasconi, primarul municipiului Campulung Muscel, au adus in fata publicului exemple de succes in administratia locala si au exprimat increderea in capacitatea lui Erwin Floroni de a face Lugojul un oras mai bun pentru toti locuitorii sai.

Erwin Floroni este un om dedicat comunitatii, de 18 ani chirurg in Lugoj si manager al Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” in vremea pandemiei.

In timpul mandatului sau, spitalul a inregistrat imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale si accesul la ingrijirea sanatatii.

Am intrat in politica fiindca nu-mi plac hotii, mincinosii si nici sistemul de pile si relatii. Imi plac oamenii onesti, imi place sa muncesc. Multi mi-au spus ca sunt idealist, dar cum as putea sa fiu altfel? Traim cu totii in Lugoj si am vazut ca directia orasului nostru nu e una buna. Un bun administrator nu cauta vinovati, ci solutii. Solutii exista, sunt in fata noastra, dar trebuie sa vrem sa le vedem si sa avem curajul de-a le aplica. Am incredere ca putem face din Lugoj un oras viu, din care tinerii sa nu mai plece, in care varstnicii sa poata trai linistiti, un oras pe care sa-l putem numi acasa.”

Evenimentul a fost marcat de o atmosfera plina de entuziasm si solidaritate, subliniind astfel sprijinul puternic al comunitatii locale pentru Erwin Floroni si pentru viziunea sa asupra dezvoltarii si imbunatatirii Lugojului.

Cu o echipa dedicata si o viziune clara pentru dezvoltarea orasului, Erwin Floroni se angajeaza sa lucreze pentru o comunitate mai prospera si sa ofere o calitate mai buna a vietii pentru toti locuitorii sai. (USR Timis)

Leave a Reply