Festivalul Ceaunului Chisozean: Baie de multime pentru viceprimarul Dan Virtosu, la bratul solistei de muzica populara Ramona Vita

Distractie mare, sambata, 30 septembrie, la nici doi kilometri de Timisoara, la Festivalul Ceaunul Chisozean, editia a IV-a, organizat de Primaria Giroc. Evenimentul i-a gazduit pe cei mai priceputi bucatari amatori din comunitate si din afara ei, toti dornici sa-si impartaseasca si sa-si demonstreze maiestria culinara in fata juriului si a vizitatorilor.


Delicioasa manifestare a scos din case sute de cetateni, care au avut parte si de o vreme excelenta cu mult soare si o oferta bogata de bucate si muzica buna cu artisti de seama ai Banatului. Evenimentul a avut loc in Gradina de Vara a Casei Nationale din Chisoda.

Si-au dat concursul Ramona Vita, Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultura din Giroc si Dan Virtosu, actualul edil sef al Girocului. Viceprimarul Dan Virtosu, cu atributii de primar, a fost alaturi de oameni, ca de fiecare data, si i-a onorat cu prezenta lui, intr-o baie de multime care va conta la alegerile locale de anul viitor.

”Toti gurmanzii si cei mai buni bucatari din comunitatea noastra s-au intrecut la ceaune. Cu totii si-au dovedit maiestria culinara, motiv pentru care ii felicit si le multumesc, datorita lor am gustat din cele mai delicioase preparate, o adevarata bucurie pentru papilele gustative.

Multumiri artistei Ramona Vita pentru incantare si Ansamblului Ghiocelul, pentru operele de arta in pasi de dans. O zi mai mult decat reusita. Felicitari tuturor!”, a fost mesajul lui Dan Virtosu, citat de Ziua de Vest.

„A fost o adevarata bucurie si placere sa incant sufletele chisozenilor mei. Multumesc domnului viceprimar Dan Virtosu si Ansamblului Ghiocelul al Casei de Cultura din Giroc”, a fost mesajul si minunatei artiste Ramona Vita. (I.P.)

Leave a Reply