TIM7: Profesorul Silviu Cerna, fost membru in Consiliul de Administratie al BNR, printre fondatorii unui nou ziar lansat in Timisoara

La Timisoara a fost lansata o noua publicatie saptamanala, TIM7. Editata de Timmedia, publicatia este condusa de un colegiu de redactie format din Cornel Secu, redactor sef, prof. Marcel Tolcea, Constantin Duma, Emilian Popovici, si prof. Silviu Cerna.


Cornel Secu preconizeaza ca publicatia va putea rezista prin resursele financiare pe care le are un an de zile. Oricum, fondatorii ziarului sunt hotarati sa reziste la nesfarsit, mai ales ca in 2024 vor fi mai multe randuri de alegeri politice si spera ca vor veni bani din publicitate, destul pentru a-si lua un avant si mai mare.

“Daca vom rezista un an, atunci este clar ca inca doi – trei ani vom putea sa ne mentinem fara probleme. Suntem pregatiti sa rezistam indiferent daca vom avea sau nu publicitate, care sa acopere o parte din cheltuieli, dar cred ca vom avea, mai ales ca anul viitor va fi an electoral”, a mai spus Cornel Secu, citat de Ziua de Vest.

Saptamanalul va vandut prin chioscurile de presa, atatea cate au ramas dupa prigoana lansata de administratia Fritz. Cel mai probabil, incepand de anul viitor vor putea fi contractate si abonamente, prin Posta Romana.

TIM7 va avea o pozitie neutra, nu va tine cu niciun partid politic, spun initiatorii proiectului, desi profesorul Marcel Tolcea este consilier personal al presedintelui PNL Timisoara, avocatul Cosmin Tabara.

Cornel Secu a concluzionat: “Nu ne pozitionam de nici o parte politica, nici cu PSD, nici cu PNL, mai ales cu USR. Cel putin pozitia mea este anti-Fritz. Nu-l iubesc deloc pe tanarul nostru primar, fiindca stiu multe lucruri despre el, iar ceea ce stiu nu e in favoarea lui. Este mai perfid decat politicienii originari din Romania, e mai uns cu alifiile balcanice, decat toti politicienii locali. Veti vedea ca el va fi un personaj prezent probabil in fiecare numar al ziarului TIM7”. (I.P.)

Leave a Reply