Luptatorii de Jiu-Jitsu din Timisoara, mai multe medalii de aur la AJP Tour Serbia national Jiu-jitsu Championship 2023

Luptatorii de arte martiale de la Clubul sportiv Jiu-Jitsu Combat Academy Timisoara si-au reconfirmat valoarea la AJP Tour Serbia national Jiu-jitsu Championship 2023, competitie care s-a desfasurat, in acest weekend, la Belgrad, reunind sportivi din 25 de tari.


Dupa, ce, in aprilie 2023, a obtinut medalia de argint la Campinatul National ADCC Romania, Flavius Lipoczi, 20 de ani, student la Facultatea de Educatie si Sport din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, obtinand medalia de aur la categoria 94 kg.

De asemenea, medalii de aur au obtinut si Pop Mario, categoria 62 kg, Milan Stoysin, categoria 85 kg si Madalina Eduard, la copii, categoria 27 kg.

Catalin Gaman, categoria 94 kg, s-a clasat pe treapta a II-a a podiumului, obtinand medalia de argint, in timp ce George Indru, categoria 94 kg, si Madina Patrik, l copii, categoria 30 kg, au revenit acasa cu medalii de bronz.

“A fost o competitive foarte puternica, fiind stiuta forta sportivilor din Serbia. Componentii echipei Combat Academy Timisoara au fost buni ambasadori ai sporturilor de contact din Romania, reusind sa castige patru medalii de aur, una de argint si doua de bronz. La acest concurs au participat sportivi din 25 de tari, iar, in total, au fost decernate 300 de medalii”, ne-a declarat antrenorul Gui Florin, centura maro la Jiu-Jitsu, care a insotit echipa Combat Academy Timisoara in capitala Serbiei.

Sa mai spunem ca Flavius Lipoczi este fiul colonelului in rezerva Cristian Lipoczi (foto 2), care, nu demult, s-a pensionat de la IPJ Timis, unde si-a desfasurat activitatea la Investigatii Criminale. (C.R.)

 

Leave a Reply