CCIAT: Topul Firmelor din Judetul Timis, editie jubiliara! Peste 2000 de societati comerciale, pe podiumul galei de la Centrul Regional de Afaceri

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis va gazdui, in 27 octombrie, cea de-a XXX-a editie aniversara a GALEI EXCELENTEI IN AFACERI – TOPUL FIRMELOR DIN JUDETUL TIMIS, desfasurata sub sloganul: “TOP 30 – Impreuna pentru afaceri de succes”.


Simbol al elitei afacerilor timisene, momentul este marcat de intreg sistemul cameral din Romania ca fiind cel mai important eveniment de business care celebreaza excelenta in afaceri.

Realizat pe baza unei metodologii unice si unitare la nivel national si a informatiilor furnizate de Ministerul Finantelor Publice si de Oficiul Registrului Comertului, clasamentul Topului Firmelor din judetul Timis pentru anul 2022 reuneste 14.649 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, din 37.330 care au depus la timp bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidentiate 1.873 firme clasate pe locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare – Dezvoltare si High-Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Constructii; Servicii; Comert; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) si 5 clase de marime.

Totodata, 160 de firme a caror fidelitate si perseverenta le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri in Top in ultimii 10 ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.

Diploma de Onoare si Trofeul “30 de ani de Excelenta in Afaceri” va fi acordat unei firme, membra a CCIA Timis inca de la infiintare, in 1991, care a reusit timp de 30 de ani sa isi mentina locul pe podiumul invingatorilor.

A devenit o traditie pentru CCIA Timis sa acorde diplome aniversare si premii speciale unor companii de elita pentru realizari de exceptie.

Gala Excelentei in Afaceri reuneste la fiecare editie peste 800 de participanti – reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, inalti oficiali ai Guvernului Romaniei si ai administratiei publice locale, reprezentanti ai corpului diplomatic, personalitati ale mediului academic, asociatii de afaceri, camerele de comert din tara si strainatate, partenerii evenimentului, mass media.

Invitatii se vor bucura de un dineu festiv si de momente artistice de exceptie. (I.P.)

Leave a Reply