Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, deschiderea anului universitar 2022 – 2023. Mesajul prorectorului Marius Craina

Mii de studenti au participat, astazi, la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, la deschiderea anului universitar 2022-2023.


Cu acest prilej, conducerea UMFT a transmis mesaje de bun venit studentilor si cadrelor didactice si succes in noul an.

De asemenea, “bobocii” au fost felicitati ca au ales o meserie nobila, frumoasa, dar foarte grea si cu mare responsabilitate – cea de medic.

“Multumesc ca v-ati ales cea mai nobila meserie, cea de medic. Sa va bucurati de fiecare clipa, sa traiti fiecare moment, sa nu cedati niciodata, sa va ridicati ori de cate ori va va fi greu, fiindca vor fi si clipe grele. Este foarte mult de invatat, foarte multe cunostinte de acumulat si multe lucruri noi pe care le veti descoperi. In sala aveti suficiente exemple din cadrele didactice care sa va fie maestri, formati crescuti la UMFT si care au educat mii de studenti zeci de generatii si le-au transmis cunostintele de medicina”, a fost mesajul prorectorului prof. univ. dr. Marius Craina.

Prima saptamana a anului universitar este si „Saptamana bobocului”, la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara (UMFVBT)

Studentii sunt asteptati atat la evenimentele introductive de informare cat si la cele sociale, culturale, sportive si stiintifice. In cadrul acestor proiecte, „bobocii” vor avea sansa de a socializa cu colegii si cadrele didactice pentru a se familiariza cu mediul universitar.

Pe parcursul acestei saptamani studentii sunt asteptati la evenimentele din program pentru a descoperi cat mai multe despre viata de student la UMFVBT. (E.T.)

Leave a Reply