Experiente pentru toata familia, la Iulius Town Timisoara: spectacol de magie si iluzionism, competitii de sah si ateliere pentru copii (P)

Momentele de neuitat se traiesc alaturi de familie, de aceea la Iulius Town avem grija ca fiecare membru al familiei tale sa se bucure de experiente magice. Joi, 5 octombrie vom trai clipe incredibile, la show-ul de magie si Human Demonstration, unde magicianul Lorenzo-Cristian va incerca sa doboare un record chiar in Iulius Gardens.


Adrenalina ne este temperata de concursul de sah din cadrul proiectului Sah in scoala in Timisoara, iar la evenimentul „De-as mai fi copil o zi…” cei mici sunt asteptati sa experimenteze noi pasiuni. Pasionatii de fitness si culturism sunt asteptati in Iulius Town la Fitness Festival.

Joi, 5 octombrie 2023, zona Lake Plaza din Iulius Town va fi transformata intr-o scena inedita, unde magia si iluzionismul vor fi la ele acasa. In intervalul orar 15 – 18, magicienii Johannes si Abel vor sustine un spectacol de CloseUp Magic si Street Magic, unde vor face trucuri cu carti, dar si cu alte obiecte interesante. De la ora 18,15, unul dintre cei mai titrati magicieni romani, Lorenzo-Cristian, va incerca sa doboare un nou record, prin numarul sau de Human Demonstration. Intrarea la eveniment este libera.

Dupa numarul de magie, cei mici sunt asteptati sa isi exerseze atentia la evenimentul „Sah in scoala in Timisoara”, care va avea loc vineri, 6 octombrie, in Atrium, de la ora 16. Evenimentul se afla la cea de-a treia editie. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe adresa de email: chess.family@yahoo.com sau prin WhatsApp, la numarul de telefon 0746.098.273.

Ziua de sambata este despre sport, astfel ca in Atrium va avea loc Fitness Festival 2023. Evenimentul incurajeaza atingerea potentialului in culturism si fitness si promoveaza practicarea sportului pentru toate categoriile de varsta.

Weekend-ul se incheie cu o serie de ateliere si spectacole pentru cei mici, organizate de Palatul Copiilor Timisoara, in cadrul „De-as mai fi copil o zi…”. Duminica, incepand cu ora 13.00, in Atrium, vor avea loc momente de dans si muzica, iar copiii prezenti in public vor putea sa participe la spectacole alaturi de micii dansatori si profesorii din cadrul Palatului Copiilor. (I.P.)

Leave a Reply