Fitness Festival aduce la Iulius Town Timisoara competitii sportive de anvergura in domeniul culturismului si al fitness-ului (P)

Timisoara devine capitala culturismului si fitness-ului din Romania, in 7 octombrie, iar Iulius Town va fi scena unor competitii din cadrul Fitness Festival 2023, un eveniment unic, ce incurajeaza de la mic la mare atingerea potentialului in domeniul sportiv.


In data de 7 octombrie, Fitness Festival 2023 aduce pe scena din Atriumul Iulius Town competitii dedicate culturismului si fitness-ului, ocazie de a lua parte la un maraton de intreceri caracterizate de spirit competitiv si de valoarea fair-play-ului.

Evenimentele din cadrul Fitness Festival sunt organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness, cu sprijinul IFBB.

Agenda competitiei include ,,Cupa Romaniei la Cadeti-Fitness Challenge”, destinata celor cu varsta curprinsa intre 6-15 ani, competitie care va incepe la ora 10,30, si ,,Cupa Europeana la Fitness Challenge-Speed Fit”, unde ai posibilitatea sa vezi, in premiera, incepand cu ora 14, sportivi care ne-au reprezentat cu succes in cadrul competitiilor europene.

Poate cea mai asteptata de public, competitia Miss&Mister Fitness Romania 2023 va putea fi urmarita, incepand cu ora 17:30, in Atriumul Iulius Town. Sportivi de performanta vor demonstra rezultatele lor, dovedite cu ajutorul programelor de antrenament si pregatirii necesare unui regim de viata eficient si sanatos.

La finalul concursului, castigatorii OVERALL vor avea parte de o surpriza, iar Federatia Romana de Culturism si Fitness le va asigura acestora participarea in cadrul competitiei Arnold Sport Festival Europe, care va avea loc in perioada 13-15 octombrie 2023, la Madrid. (I.P.)

Leave a Reply