VIDEO / O judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, suprinsa in razboiul din Israel. „A fost prapad!” este comentariul la filmarea in care a surprins teroristi pe strazi

Fosta presedinta a Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, actualmente judecator la Curtea de Apel Timisoara, este prinsa in mijlocul razboiului din Israel. Magistratul timisorean se afla ca turist in Tara Sfanta, de cateva zile, si se pare ca revenirea acasa va fi decalata, intrucat toate aeroporturile din Israel sunt inchise ca urmare a starii de razboi.


Ea a postat pe Facebook imagini video din mijlocul conflictului care a izbucnit, sambata dimineata, in aceasta tara, in care a surprins mai multe imagini cu barbati, ce par a fi teroristi, care trag cu armele pe strazi.

„Israel acum”, este mesajul care insoteste clipul video de un minut, dupa care, la comentarii, Adriana Stoicescu spune ca, Europa ar ascunde adevarul despre ceea ce se intampla in localitatile din jurul Fasiei Gaza. „Au fost o suta de morti si sute de raniti. A fost prapad. Deja au inceput riposta. Din pacate, Europa nu spune nimic despre ce au facut arabii”, puncteza judecatoarea.

De altfel, presa din Tara Sfanta a dezvaluit ca teroristii arabi infiltrati in sudul Israelului au intrat din casa in casa si au executat civilii. Totodata, dupa cum au anuntat responsabilii Hamas, 53 de israelieni, inclusiv soldati, au fost rapiti.

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca aproximativ 800 de romani, pelerini, sunt in prezent in Israel si se cauta variante pentru ca acestia sa ajunga acasa in siguranta.

„Sunt in jur de 790 de romani in acest moment pelerini si impreuna cu doamna ministru de Externe cautam variantele ca sa-i aducem cat mai repede acasa. Dupa cum bine stiti, in acest moment sunt inchise toate aeroporturile din din Israel. S-a dat o avertizare de stare de razboi. Vedem cum evolueaza lucrurile”, a declarat, sambata, premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, „nu este niciun roman ranit sau in zona directa de conflict”. Sa mai spunem ca si cantareata Ruby a fost surprinsa in Israel de atacurile lansate de teroristii Hamas in mai multe zone din tara, dar si fotbalistii romani care evolueza la echipele din Israel. (G.I.)

UPDATE: “Revin cu detalii: aproape 100 de morti, 800 de raniti. Oameni arsi de vii in propriile case pentru ca au refuzat sa isi paraseasca locuintele si sa fie executati. Cateva sate intrate sub controlul teroristilor. Morti pe strada, impuscati la intamplare. A fost o invazie pe mare, pe uscat si din aer. Teroristi venind pe Mediterana si tragand ca nebunii. Drone. Totul profitand de sfarsitul Sarbatorii corturilor si Shabat. Sigur, nu veti vedea nimic la tv. Doar antisemitism”, mai transmite Adriana Stoicescu de la fata locului, din Israelul invadat de teroristi Hamas.

Leave a Reply