Ionut Nasleu, mesaj de incurajare pentru Omer Radovancovici, in ciuda acuzatiilor extrem de grave la adresa Printului Clisurii. “Ramane prietenul meu!”

Arestat preventive intr-un dosar al DIICOT Caras-Severin, Omer Radovancovici, fostul primar al comunei Pojejena, supranumit si Printul Clisurii, este sustinut public de unul dintre cei mai controversati oameni politici din Timisoara.


Ionut Nasleu, consilierul de Securitate al fostului primar liberal Nicolae Robu, nu se fereste sa spuna ca ramane alaturi de Omer Radovancovici, in ciuda acuzatiilor extrem de dure la adresa fostului primar din Pojejena venite dinspre procurorii antimafia, respectiv proxenetism, trafic de minori, constituirea unui grup infractional organizat, nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Vreau sa fac o postare cred eu impartiala, de cateva zile presa vuieste ca prietenul meu Omer, e pedofil, traficant proxenet, etc. Ciudat este faptul ca dupa, ce au “rasuflat“ in presa, au fost excluse aceste apelative, judecatorii au fost corecti.

Ramane intrebarea, cine plateste traumele fetitei de 11 ani, denigrarea unei doamne deosebite, Mira, ale familiilor implicate. Eu chiar stiu, ca am fost denigrat pentru un singur mesaj, cu ghilimele, in alta tara e de ras, in Romania am fost condamnat, e de ras. Candva, au sa plateasca judecatorii duali, asteptam. Omer este si va ramane prietenul meu, nu ma dezic, cum nu m-am dezis niciodata de prieteni cazuti jos”, este mesajul de solidaritate transmis de Ionut Nasleu, supranumit si “Printul rachiei din Banat”.

Desigur, in conditiile in care proprietarul cazanariei Obrejana, Ionut Nasleu, are o condamnare la inchisoare cu suspendare si mai este cercetat intr-o cauza penala, nu risca un prejudiciu de imagine, desi aceasta solidaritate fatisa cu unul dintre cei mai grei infractori din Clisura Dunarii poate sa-i dauneze in confruntarea cu procurorii.

Reamintim ca Omer Radovancovici a contestat mandatul de arestare de 30 de zile emis de Tribunalul Caras-Severin, iar masura preventive urmeaza sa fie reevaluata de Curtea de Apel Timisoara. (Vlad Enciu)

Leave a Reply