MidNight Market! Piata de la miezul noptii, cu produse 100% romanesti, isi deschide portile la Universitatea de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” Timisoara

Piata de la miezul noptii, un concept de marketing agroalimentar pus in aplicare, in premiera nationala, la Timisoara, isi va deschide portile, in 14 octombrie, ora 19, in incinta Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I”.


Potrivit organizatorilor, MidNight Market este prima editie a pietei de la Miezul Noptii, eveniment nocturn in cadrul caruia cumparatorii vor interactiona, pana la miezul noptii, ora 00, cu producatori, artizani si mestesugari banateni.

“Intr-un cadru nocturn de poveste, la AgroVillage, piata agroalimentara amenajata in incinta Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara ne vom delecta cu preparate culinare si produse traditionale de cea mai buna calitate.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Piete24, Akademika Food, Agrocampus – USVT, AgroVillage Banat – USVT, Akademika Banat si ambasadorii Clubului USVT.

In cadrul acestuia, vizitatorii au posibilitatea de a achizitiona si degusta diverse preparate precum: sarmale, gogosi, ciolan afumat la rotisor, paste in roata de parmezan, bere artizanala, vin de casa, must si dulceata de dovleac – preparate la fata locului, precum si articole de artizanat: cojoace din piele, opinci, cosuri de nuiele, figurine din lemn, masti artizanale, preparate din lavanda etc.

Partea artistica va fi asigurata de Ansamblul Folcloric de cantece si dansuri ”Akademika Banat” cu solistii vocali – Mircea Cartisorean, Mihaela Ivanciuc si Ana-Maria Radu, studenti si masteranzi USVT.

Ne dorim incurajarea desfacerii produselor locale si regionale, de calitate, astfel incat sa promovam autenticitatea, diversitatea gastronomica, mestesugurile si munca producatorilor autohtoni”, ne-au transmis organizatorii ineditului eveniment. (I.P.)

Leave a Reply