Un barbat in varsta de 55 de ani din Timis, ucis de un cerb! „Era un animal de companie, tinut captiv intr-o gradina cu gard electric”

Un barbat in varsta de 55 de ani a fost gasit mort, vineri seara, in zona localitatii timisene Soca, aflata aproape de granita cu Serbia. Potrivit politistilor care s-au deplasat la fata locului, din primele indicii, victima ar fi fost atacata de un animal salbatic, cel mai probabil un cerb.


Politistii Orasului Deta au fost sesizati in jurul orei 20,28, cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 55 de ani, a fost gasit decedat pe drumul dintre localitatea Soca si o cabana de vanatoare privata. Din verificarile preliminare se pare ca, acesta ar fi fost atacat de un animal salbatic, posibil cerb.

In acest caz, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Deta”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit unei publicatii locale, cerbul ucigas de la Soca nu era venit din padure, ci, de fapt, era un animal tinut in captivitate, intr-o gradina cu gard electric, de un om de afaceri din zona.

„E de notorietate faptul ca era animal de companie pentru acel intreprinzator privat. Plus ca, aseara, au tranchilizat cerbul, ca nu voia sa se indeparteze de victima. Asa sunt cerbii agresivi, in perioada boncanitului”, ne-a dezvaluit un cititor din zona orasului Deta. (G.I.)

Leave a Reply