Intalnire cu “interlopii” si ”mafia imobiliara” care detin bazele sportive si cluburile de noapte pe care Primaria Timisoara intentioneaza sa le demoleze

Patronii teraselor si cluburilor de noapte pe care primarul Timisoarei intentioneaza sa le demoleze, in baza unor sentinte judecatoresti definitive, au decis sa organizeze o intalnire cu presa, la care au invitat si autoritatile locale, pentru a face publice documentele valide care le-ar permite sa-si continue activitatea in locatiile de lux avute in concesiune.


Ofensati de terminologia agresiva a primarului Dominic Fritz, care-i catalogheaza drept interlopi si reprezentanti ai mafiei imobiliare, Michael Viel (M-Box, fosta terasa Boss), Ovidiu si Viorel Ciuta (No Name), Dorin Epure (Heaven), Horatiu Dejan (Casa del Retro) intentioneaza sa deschida procese civile pentru a cere daune pentru prejudiciile de imagine provocate de edil.

Iata textul invitatiei la inedita conferinta de presa:

“Intalnire cu “interlopii” si cu ”mafia imobiliara” care au in chirie sau concesiune baze sportive sau de agrement pe malul Begai si in zona Stadionului „Dan Paltinisanu”

Buna ziua!

Grupul de oameni de afaceri si antreprenori locali care au in chirie, concesiune sau alte forme de folosinta baze sportive sau baze de agrement pe malul Begai si in zona stadionului „Dan Paltinisanu”, va invita marti, 17 octombrie 2023, la ora 11:00, la o prezentare a situatiei de fapt, in urma acuzelor publice, aduse de catre primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Intalnirea va avea loc la terasa restaurantului Rivière (Gradina Banateana) din Timisoara, situata in Parcul Justitiei, numarul 1.

Oamenii de afaceri si antreprenorii locali vor sa faca publice documentele valide pe care le au pentru inchirierea sau concesionarea bazelor respective, chitante doveditoare a platii taxelor si impozitelor si alte documente relevante. Evident, se va raspunde sincer, pe baza de dovezi si pertinent oricaror intrebari.

Vor participa Michael Viel (M-Box, fosta terasa Boss), Ovidiu si Viorel Ciuta (No Name), Dorin Epure (Heaven), Horatiu Dejan (Casa del Retro), avocatii acestora si altii.

Invitatia este deschisa tuturor timisorenilor interesati de acest subiect important pentru comunitatea locala.

De asemenea, invitatia se adreseaza si primarului Timisoarei, Dominic Fritz, cat si cosilierilor locali din Consiliul Local Timisoara.

Consideram de asemenea foarte importanta si ne onoreaza prezenta reprezentantilor mass media locale si nationale, jurnalistii fiind principalii vectori de transmitere a informatiei si ai unei informari obiective si echidistante, pe acest subiect.

Vrem ca adevarul si situatia reala sa va fie prezentata si ca adevarul sa iasa la lumina.” (G.I.)

One thought on “Intalnire cu “interlopii” si ”mafia imobiliara” care detin bazele sportive si cluburile de noapte pe care Primaria Timisoara intentioneaza sa le demoleze

  1. Și de ce ați pus în ghilimele? Chiar asta sunt persoanele de mai sus. Vreți să le spunem “business man” ?

Leave a Reply