Sarbatoreste Ziua Armatei Romaniei, la Iulius Town: tehnici de alpinism, coborare in rapel si ateliere, prezentate de Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” (P)

Un weekend cu evenimente variate se anunta la Iulius Town. Iubitorii dansului vor putea urmari spectacolul PLANET DANCE, iar in Iulius Gardens vom sarbatori Ziua Armatei Romaniei. Cadrele militare au pregatit mai multe activitati interactive pentru public, printre care un mini-poligon de cercetare, prezentari de tehnici – alpinism: coborare in rapel si tiroliana, concerte de fanfara si foto cornere pentru amintiri simpatice.


Si operele de arta vizuala din cadrul Salonului International de Caricatura de Presa si Arte Vizuale Satirice pot fi admirate in continuare, in Iulius Town.

Weekend-ul acesta marcam in Iulius Gardens – Ziua Armatei Romaniei, care se sarbatoreste la nivel national pe 25 octombrie. Sambata si duminica, 21 – 22 octombrie 2023, reprezentantii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” Timisoara vor fi prezenti in parc si ii vor invita pe curiosii de toate varstele sa descopere mini-poligonul de cercetare, mijloace de protectie balistica, echipamente si tehnici de supravietuire, dar si tehnici de lupta.

Tot in Iulius Gardens vor fi prezenti si profesionisti, care le vor arata celor interesati pasii din tehnica de parasutare. Cei prezenti se pot distra fotografiindu-se in uniforme militare, veste de protectie, casca de pilot si alte echipamente specifice.

In ambele zile, fanfara Militara a Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” va avea mai multe reprezentatii si va defila prin Iulius Gardens si in Iulius Mall, in intervalul orar 12:00 – 20:00. De asemenea, toti cei interesati de o cariera militara vor afla mai multe amanunte de la punctul de informare cu prezentarea ofertei educationale a Ministerului Apararii Nationale.

Vineri, zona Intersport din Iulius Mall va gazdui un spectacol de dans contemporan, Unfold Motion – Planet Dance. Incepand cu ora 19.30, publicul va putea urmari o scurta istorie a dansului si va putea sa afle mai multe informatii despre balet si dans contemporan.

Pana pe 26 octombrie, timisorenii pot admira lucrari ale peste 900 de artisti din 84 de tari si sase continente, din cadrul Salonului International de Caricatura de Presa si Arte Vizuale Satirice, din Atriumul Iulius Town. (I.P.)

 

Leave a Reply