Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, o noua campanie de recrutare pentru cei care doresc o cariera militara in Jandarmeria Romana

In perioada 18 octombrie- 05 noiembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara desfasoara o noua campanie de recrutare pentru cei care doresc o cariera militara in Jandarmeria Romana. Pentru aceasta sesiune de admitere, avem 700 de locuri disponibile, astfel:


  • La Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Dragasani  sunt scoase la concurs un numar de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetatenilor de etnie roma, iar 3 celor de alta minoritate.

  • La Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetatenilor de etnie roma, iar 3 celor de alta minoritate.

Cererea-tip de inscriere se va transmite pana pe data de 05 noiembrie a.c., exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, inclusiv in zilele de sambata si duminica, iar documentatia completa se va depune personal, pana la data de 24 noiembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, situat in municipiul Timisoara, strada Gheorghe Baritiu, nr.19-21.  

Detaliile privind inscrierea, procesul de recrutare si sustinerea examenelor gasiti pe site-ul nostru, accesand linkul http://www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/16 . Daca aveti nevoie de ajutor, ne gasiti si la numarul de telefon (prin centrala) 0256.490.990 – interior 24.412.

Te putem ajuta sa faci primul pas spre cariera pe care ti-o doresti! Hai in echipa noastra! (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara)

Leave a Reply