VIDEO / Inca un cultivator de cannabis din Timis, retinut de procurorii DIICOT. La ferma din Costeiu, marfa era pregatita de livrare

Un cultivator de cannabis din Timis a fost retinut de procurorii DIICOT, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, dupa ce la domiciliul sau din localitatea Costeiu au fost descoperite cantitati mari de droguri, dar si plante de cannabis in diferite stadii de dezvoltare.


In cauza s-a retinut ca, pe parcursul anului 2023, inculpatul Jucsor Sorin Adrian, 34 de ani, a infiintat si intretinut, intr-o  comuna din judetul Timis, o cultura de canabis, in scopul comercializarii.

Cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuate de politistii BCCO, sub supravegherea unui procuror DIICOT, au fost identificate si ridicate cantitatea de 5,7 kilograme inflorescente de cannabis, uscate, portionate si depozitate in recipiente din sticla sau cutii, pregatite pentru comercializare, dar si 8 plante de canabis in diferite stadii de dezvoltare, avand o greutate totala de 10 kilograme masa verde. In urma administrarii probatoriului, s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, fata de barbatul de 34 de ani, pentru trafic de droguri de risc.

In cursul aceleasi zilei, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. La actiune au participat si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis. (G.I.)

One thought on “VIDEO / Inca un cultivator de cannabis din Timis, retinut de procurorii DIICOT. La ferma din Costeiu, marfa era pregatita de livrare

  1. Recomand doua filme pe care le putyeti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

Leave a Reply