Halloween Kids Party, la Iulius Town Timisoara: petrecere tematica, parada costumelor, face painting si ateliere de creatie (P)

Este momentul in care cei mici se pot transforma in eroii preferati, pot manca cate dulciuri isi doresc, este Halloween. In acest weekend, la Iulius Town are loc o super petrecere de Halloween pentru copii, de la care nu vor lipsi surprizele tematice. „Caravana Dintisorul” revine si ii asteapta pe micii pacienti la un consult atipic, unde isi vor infrange frica de stomatolog.


Duminica, 29 octombrie 2023, in Atriumul Iulius Town, sarbatorim Halloween-ul alaturi de cei mici, la o super petrecere tematica cu multe surprize.

Teatrul de papusi va pune in scena, de la ora 11, piesa „Miuriel, micuta vrajitoare” – o galerie vesela de personaje cu caracter fabulos care ii ajuta pe cei mici sa descopere figuri, umbre, scene, iluzii sau chiar povestea unui taram magic. Parada costumelor va incepe de la 12, iar atelierul de creatie pentru copii si face painting-ul au loc in intervalul orar 13 – 19. Accesul este gratuit, la toate activitatile.

Dupa ce invitatii de la petrecerea de Halloween savureaza surprizele dulci, sunt asteptati si la „Caravana Dintisorul”. Duminica, incepand cu ora 11, in Iulius Gardens, vor avea loc activitati menite sa ii ajute pe cei mici sa isi infranga frica de a merge la stomatolog, dar si sa inteleaga importanta igienei orale. Ateliere creative, intreceri si dansuri sunt o parte dintre evenimentele organizate de Timisoara Dental Students Association. Participarea este gratuita.

Va asteptam la Halloween Kids Party sa aflati ce punem la cale! (I.P.)

Leave a Reply