Paula Romocean, presedinte USR Timisoara: „Mafia care a pus mana, ilegal, pe patrimoniul Timisoarei a fost protejata politic”

USR este consternat de asocierea PNL cu Miki Boxerul si fratii Ciuta si ceilalti oamenii de afaceri dubiosi care au acaparat, ilegal, 55 000 de metri patrati de pe malurile Begai. Viceprimarul PNL Cosmin Tabara, responsabil vreme de doi ani de patrimoniul Timisoarei, si consilierul local PNL Simion Mosiu au legitimat, cu prezenta lor, amenintarile cu instanta proferate,  intr-o conferinta de presa, de Miki Boxeru si fratii Ciuta. La aceeasi conferinta de presa au participat, tot ca sustinatori, si reprezentanti AUR si ai partidului SOS condus de Diana Sosoaca. 


Vrem sa reamintim ca cei care au dat declaratii, Miki „Boxeru” (Terasa Boss) si fratii Ciuta (No Name), au avut fiecare punti catre administratia Robu.

Miki Boxeru a recunoscut ca Robu si-a tinut cheful inainte de a iesi primar in 2012 la el la terasa. Nu ar fi unicul caz in care acesta ar fi sprijinit financiar politicieni. In 2013, Miki Boxeru a donat o suma de 100.000 euro catre deputatul „mitraliera”, Catalin Radulescu (fost PSD). In ceea ce priveste fratii Ciuta, acestia au avut o relatie puternica de amicitie cu administratia PNL Robu, fiind prieteni buni cu interlopul Ionut Nasleu, fost consilier al primarului si fost sef la Piete.

Comportamentul liderilor PNL Timisoara Cosmin Tabara si Simion Mosiu este de neinteles, in afara de cazul in care acestia sunt sponsorii PNL pentru campania electorala de anul viitor.

Primaria condusa de Dominic Fritz a reusit pana acum sa recupereze un imobil si un teren insusite ilegal de clanul Carpacilor si 13.000 de metri patrati de teren ocupate, fara niciun fel de autorizatii, de catre Miki Boxeru, fratii Ciuta. Primaria isi propune sa elibereze toate terenurile ocupate ilegal de pe malul Begai.

“Timisorenii stiu insa ca toata aceasta mafie a fost protejata politic, stiu ca administratiile precedente s-au facut ca nu vad ca bucati intregi din oras sunt acaparate de interese ilegitime. USR si-a luat un angajament de a lupta impotriva acestor retele de influenta care au capusat patrimoniul Timisoarei. primaria condusa de primarul USR Dominic Fritz a demarat o operatiune de recuperare de cladiri si terenuri proprietate publica si a le reda timisorenilor si vom merge pana la capat”, a declarat Paula Romocean, presedinta USR Timisoara si liderul consilierilor locali USR. (USR Timisoara)

 

Leave a Reply