Medic spagar denuntat la Call Center-ul Anticoruptie! Ofiterii DGA au efectuat perchezitii si au pus in executare mandate de aducere

Un medic sef de sectie la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu este acuzat de luare de mita, fiind facute, joi, perchezitii in doua locatii din municipiul Sibiu. Medicul ar fi luat de la pacienti sume de bani, dar si produse alimentare si nealimentare.


”Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – SJA Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, au efectuat perchezitii in doua locatii de pe raza municipiului Sibiu, intr-o cauza penala in care sunt cercetate fapte de coruptie savarsite de catre un medic, sef de sectie in cadrul Spitalului de Psihiatrie «Gheorghe Preda» din Sibiu”, a anuntat, azi, Directia Generala Anticoruptie.

Sursa citata a precizat ca s-a dispus efectuarea in continuare a urmarii penale fata de suspect cu privire la savasirea a 9 infractiuni de luare de mita, constand in aceea ca, in perioada februarie-iulie 2023, medicul a primit sume de bani cuprinse intre 200 si 500 lei, precum si produse alimentare si nealimentare, in legatura cu indeplinirea unor indatoriri ce intrau in atributiile sale de serviciu, respectiv acte medical in domeniul psihiatriei.

”In prezent, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu se efectueaza audieri, ca urmare a punerii in executare a mai multor mandate de aducere emise de procurorul de caz. Dosarul penal a fost inregistrat in urma unui apel la Call Center-ul Anticoruptie 0800.806.806”, a mai transmis sursa citata. (V.E.)

Leave a Reply