Gala de peste 1 miliard de euro! Topul firmelor din judetul Timis, o radiografie a afacerilor banatene care sustin din greu economia tarii

Centrul Regional de Afaceri din Timisoara a gazduit, vineri seara, editia jubiliara cu numarul 30 a Gala Excelentei in Afaceri, Topul Firmelor din Judetul Timis, eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. In cadrul unei ceremonii fastuoase, cu discursuri aplaudate la scena deschisa, au fost premiate companiile private care au obtinut cele mai bune rezultate din judet in cursul anului 2022. Cu o valoare a afacerilor care, in total, depasesc un miliard de euro


In total, 14.649 de firme au indeplinit criteriile pentru a fi cuantificate in cadrul topului. In final, 1873 au primit unul dintre primele trei locuri la domeniile si categoriile unde au fost incadrate de organizatori.

In prezenta a peste 800 de invitati, reprezentanti ai mediului de afaceri, autoritati locale si centrale, dar si a presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, au fost acordate trofeele pentru eficacitatea afacerilor desfasurate in cursul anului trecut. Clasamentul Topului Firmelor din Judetul Timis este disponibil pe: https://top.cciat.ro/.

”A devenit deja o traditie ca printre cele mai importantele evenimente ale toamnei sa se numere Topul Firmelor din Judetul Timis – Gala Excelentei in Afaceri. Iata ca am ajuns la cea de-a XXX-a editie aniversara a Galei. Nu stiu cum au trecut 30 de ani in care am premiat cele mai performante companii din judetul Timis, dar si cele mai importante personalitati din toate domeniile –academic, cultural, artistic si chiar sportiv. Anul acesta am avut o Gala simbol cu top-laureati, cei mai buni din cei buni, pentru a marca evenimentul asa cum se cuvine”, a spus presedintele CCIA Timis, Florica Chirita.

De asemenea, seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei – un autentic „minister al comertului interior si exterior” cum l-a caracterizat Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan – a atras atentia ca, oricati bani ar aduce la buget companiile private, tot nu reusesc sa potoleasca foamea de cheltuieli a institutiilor statului.

De asemenea, au fost acordate si o serie de premii speciale.

Acestea sunt oferite de CCIAT unor companii pentru merite deosebite, in afara clasamentului Topul Firmelor care este unic si unitar la nivel national si care cuprinde: locurile I, II si III,  structurate pe 7 domenii de activitate + Trofeul de Excelenta acordat companiilor care timp de 10 ani consecutiv s-au clasat pe primele trei locuri.

Trofeul “30 de ani de Excelenta in Afaceri” – GRAFOPRINT, Radu Dimeca, fondator

Trofeul de Excelenta pentru Promovarea Produselor Romanesti – PROFI ROM FOOD, Calin Costinas, director general adjunct

Trofeul de Excelenta pentru Parteneriat Strategic – Clinicile MEDICI’S, dr. Adrian Badescu, fondator

Trofeul de Excelenta “Performanta in Diversitate” – CONS ELECTRIFICAREA INSTAL, Horatiu Rada si Eleodor Coptil, asociati

Trofeul de Excelenta pentru Multi-Branding Integrat – B & B Collection, Daniela Banda, director general si Madalina Diaconu, director Marketing. (G.I.)

 

Leave a Reply