Scandal in organizatia PSD Dumbravita, dupa ce social-democratii au anuntat ca o sustin pe Alina Sperlea pentru functia de primar

Alina Sperlea, cel mai incomod consilier local din Consiliul Local Dumbravita, de la Pro Romania, va fi aruncata in lupta electorala pentru fotoliul de primar al comunei, urmand ca la alegerile locale de anul viitor sa se confrunte cu USR-istul Horia Bugarin. Cunoscuta femeie de afaceri va fi sustinuta de PSD, asa cum se anticipa inca de la vizita premierului Marcel Ciolacu in Timisoara, iar anuntul candidaturii sale a fost facut de liderul organizatiei PSD Timis, Alfred Simonis.


„Alina Sperlea va fi candidatul PSD la Primaria Dumbravita. Am anuntat-o si cu alte ocazii. Stabilit procedural, este nevoie de niste etape, sunt necesare niste etape premergatoare. Optiunea noastra este de a merge la Primaria comunei Dumbravita cu doamna Alina Sperlea”, a declarat Alfred Simonis, la ultima conferinta de presa.

In conditiile in care organizatia PSD Dumbravita a hotarat, saptamana trecuta, sustinerea presedintelui Victor Malac in cursa pentru Primaria Dumbravita, iar fostul edil nu a renuntat la ideea de a candida, in ciuda presiunilor venite de la conducerea judeteana, aseara, presedintele Alfred Simonis a decis dizolvarea Organizatiei locale PSD Dumbravita.

 

Astfel, conform Deciziei 6 a Biroului Permanent Judetean al PSD Timis, in functia de presedinte interimar al PSD Dumbravita a fost numit Adrian Pau (foto), liderul Pro Romania Timis, dar si vicepresedinte la PSD Timis, iar Alina Sperlea a fost confirmata inca o data ca fiind candidatul social-democratilor la Primaria Dumbravita.

Femeie de afaceri extrem de implicata in rezolvarea problemelor comunei si mama a doi copii, Alina Sperlea (foto) a iesit in evidenta, in ultimii trei ani, prin atacurile dure lansate, in sedintele de consiliu local si pe retelele de socializare, la adresa actualului primar, Horia Bugarin.

Sa mai spunem ca, pentru a renunta la candidatura, lui Victor Malac i s-a propus un loc eligibil pe lista viitorilor consilieri judeteni ai PSD, insa fostul edil a refuzat oferta.

Deocamdata, nu se stie ce decizie va lua Malac pentru viitorul sau politic, insa, in cazul in care se va hotara sa candideze ca independent, va deturna o buna parte din voturile PSD, altfel spus, il va ajuta, indirect, pe Horia Bugarin sa castige un nou mandat de primar. (Mara Ion)

Leave a Reply