Evenimentul Brickenburg In My Town aduce in Iulius Town Timisoara orase si machete construite din mii de piese LEGO® (P)

Pasionatii de constructiile LEGO® si fanii Star Wars, dar si cei care sunt mereu in căutare de experiente noi sunt asteptati in Iulius Town la un eveniment special. Asociatia Brickenburg readuce publicului timisorean expozitia Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO®. Vino să descoperi orase in miniatură, construite in detaliu, din zeci de mii de piese LEGO®, dar si alte machete la scară mică, in Iulius Town!


Timp de trei zile, in perioada 10 – 12 noiembrie 2023, in Iulius Town poate fi vizitată expozitia Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO®, organizată de Asociatia Brickenburg. Tematica editiei acesteia se focusează pe locurile de agrement si petrecere a timpului liber, cum ar fi parcurile de distractii sau grădinile zoologice.

In cadrul expozitiei, care se află la etajul Iulius Mall, zona Intersport, fanii Star Wars au parte de surprize: personajele, nave spatiale, dar si alte iconuri tematice vor putea fi admirate. De asemenea, vor fi expuse unele dintre cele mai inalte clădiri construite din piese LEGO®, realizate de membrii Asociatiei Brickenburg.

Pe langă expozitie, la Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO® cei mai creativi au ocazia să isi testeze creativitatea si indemanarea in ceea ce priveste combinarea pieselor. In fiecare zi a expozitiei au loc ateliere de constructie, unde pot participa toti doritorii, indiferent de varstă, vineri, intre orele 16 – 20, iar sambătă si duminică, intre orele 11 – 20.

Expozitia Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO® poate fi vizitată in intervalul orar 10 – 22.

Nu uitati nici de Teatrul de păpusi, care are loc in fiecare duminică, de la ora 11, la demisolul Iulius Mall. Săptămana aceasta, cei mici vor afla povestea „Ursului păcălit de vulpe”. (I.P.)

Leave a Reply