Iulius Town Timisoara deschide sezonul reducerilor de pana la 90% cu Black Friday! (P)

Vanatorii de reduceri si pasionatii de achizitii inteligente au acum de unde alege pentru ca Iulius Town a pregatit reduceri de pana la 90% la o gama extinsa de produse din categoriile imbracaminte si incaltaminte, cosmetice si parfumerie, bio si medical, articole sport, telefonie mobila si accesorii, articole pentru copii si entertainment, food, servicii si, bineinteles, electronice si electrocasnice.


Fii printre primii care afla ce branduri au promotii, consultand catalogul online!

Nici bine nu a inceput luna noiembrie si deja te gandesti cum poti profita de cele mai bune oferte la brandurile tale favorite? Din fericire, Black Friday e aici cu propuneri interesante si promotii de nerefuzat.

Brandurile de fashion te asteapta cu reduceri de pana la 70% la articole din colectiile actuale, cat si la piesele care nu trebuie sa iti lipseasca sezonul acesta din garderoba. Peek&Cloppenburg, Reserved, Terranova, Tom Tailor, Motivi, Seroussi, Antoni Zeeman, Deluka, Poema sunt o parte dintre retailerii care te asteapta sa descoperi promotiile de Black Friday. Asorteaza-ti tinuta si cu o pereche de pantofi eleganti sau comozi, care acum sunt la promotii de pana la 70%, la Anna Cori, CCC, Tezyo, Ecco Shoes, Gryxx si Xara Shoes.

Sigur vei avea nevoie de tinute pentru seri relaxante de sarbatori la cabana, de look-uri pentru petrecerile glam de Revelion sau de o achizitie must-have pentru intalnirile memorabile de sfarsit de an. Si cum nicio tinuta nu e completa fara accesoriile potrivite, Be in Time, Bijuteria Gia si Jubile afiseaza reduceri de pana la 50% la o selectie de produse, iar tu poti gasi de la bijuterii cu forme inspirate de natura si pana la produse de sezon.

Daca esti in cautare de articole sportive, care sa iti ofere, atat confort, cat si siguranta necesara atunci cand urci pe munte sau iesi la o plimbare prin natura, ori pentru practicarea unui sport, brandurile de profil te asteapta cu oferte. 4F, Adidas, Buzz, Helly Hansen, Hervis Sports, Intersport si Sport Vision ti-au pregatit promotii de pana la 70%.

Defineste-ti ritualul de ingrijire cu esentele si formulele produselor de la Cupio, MAC, Pro Beauty, Pupa Milano, Yves Rocher, Kiehl`s pentru ca vei gasi promotii si reduceri de pana la 50%. La Xpert Beauty si Momirov Cosmetics ai oferte de pana la 70%.

Dupa o sesiune de shopping intensiv, cei mici si cei mari deopotriva se pot bucura de promotii la mese delicioase la Mado. Oferte sunt si la Emag, Lensa, Nespresso, Nobila Casa, Nomasvello si alte branduri din Iulius Town.

Black Friday va avea loc si in urmatoarele weekenduri din aceasta luna, iar pentru a te bucura din plin de toate ofertele, Iulius Town iti pune la dispozitie catalogul online.

Vino la Iulius Town, pregateste-ti lista de cumparaturi si profita de weekenduri prietenoase cu bugetul tau!  (I.P.)

Leave a Reply