“Brancusi, dragostea mea!”, spectacolul care aduce in fata publicului muzele marelui sculptor, are loc in Iulius Congress Hall (P)

Despre geniul si inspiratia lui Brancusi a auzit fiecare dintre noi macar o data in viata, insa despre marile sale iubiri, care i-au fost si muze pentru cateva piese de exceptie, se stie mai putin.


Pe 16 noiembrie 2023, in centrul de evenimente Iulius Congress Hall din Iulius Town, se va pune in scena piesa „Brancusi, dragostea mea!”, bazata pe cartea cu acelasi nume. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul iabilet.ro. Vino sa afli povestile marilor iubiri ale lui Constantin Brancusi!

Timp de 70 de minute, noua personaje feminine, care i-au marcat intr-un fel sau altul viata artistului Constantin Brancusi, vor fi interpretate in cadrul piesei „Brancusi, dragostea mea!”. 

Pe 16 noiembrie, in Iulius Congress Hall, actrita Claudia Motea le va interpreta pe Margit Pogany, Maria Tanase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon si Milita Petrascu. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul iabilet.ro.

Spectacolul este inspirat dupa cartea cu acelasi nume, „Brancusi, dragostea mea!”, scrisa de autoarea si actrita Claudia Motea, si aduce in prim-plan marile iubiri ale lui Brancusi, cu femei celebre care i-au fost muze.

Regia spectacolului este semnata de Beatrice Rancea, care aduce in prim plan adevaratele povesti de iubire din viata marelui artist, traite in atelierul sau din Montparnasse si care sunt menite sa ajunga la sufletul cat mai multor spectatori! Marius Bodochi va fi vocea lui Constantin Brancusi, iar la pian va interpreta Egizia Soare.

Vino in Iulius Congress Hall si descopera-l pe Brancusi asa cum nu ai avut ocazia niciodata! (I.P.)

Leave a Reply