RopeLand, o noua zona de joaca pe care cei mici o pot explora la Energy Kids Family Center, din Iulius Town Timisoara (P)

Energy Kids Family Center, locul de joaca din Iulius Town, continua sa ii ofere micutului tau cele mai frumoase amintiri din copilarie. Alaturi de surprizele din spatiul existent, cel mic are, de curand, o noua modalitate de distractie, putandu-se bucura de RopeLand, locul ,,magic” din plasa crosetata moale, creat pentru a dezvolta imaginatia si orientarea in spatiu a copiilor.


Daca celui mic ii place sa se distreze si sa exploreze noi teritorii de joaca, fa-i o bucurie si ofera-i sesiuni de veselie la Energy Kids Family Center! Acum, universul copiilor este animat de noi variante jucause pe care Energy Kids Family Center le pune la dispozitia lor.

RopeLand este cea mai recenta zona dedicata copiilor curajosi, cu varste de peste 3 ani, care incurajeaza traversarea diferitelor niveluri, tunele si locuri de joaca in timp ce cauta traseul corect, invatandu-i astfel sa se echilibreze sarind pe nivelurile superioare, balansandu-se pe mingi, catarandu-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Iar pentru ca cei mici sa se poata desfasura in voie, plasa ocupa o suprafata de 100 mp si este dispusa pe 3 niveluri de inaltime, fiind, totodata, cea mai mare din Romania si Europa de Est.

Energy Kids Family Center este un spatiu modern, cu zone de joaca care acopera toate varstele − 1-3 ani, 3-12 ani, 4+ − oferind copiilor experiente, contexte de invatare si distractie in siguranta. Zona 1-3 ani este perfecta pentru cei mai curiosi copii, fiind prevazuta cu masuri de siguranta specifice si personal instruit.

Pentru cei cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, Energy Kids Family Center propune o zona care sa le stimuleze abilitatile, procesul de invatare si de dezvoltare a strategiilor prin jocuri interactive. Sky Zone este dedicata copiilor pusi pe distractie si explorare, punandu-le la dispozitie un jumping park, o piscina cu sponge cubes, tobogane si multe alte surprize.

Bucura-te de RopeLand, locul care le starneste curiozitatea celor mici si in care fantezia copilariei ii indeamna la joaca! (I.P.)

Leave a Reply