O fosta judecatoare de la Tribunalul Arad, amenintata in stil mafiot! Femeia a sesizat politia ca pe masina i s-ar fi plasat un dispozitiv exploziv

O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numarul de urgenta 112 pentru a anunta ca ar fi amenintata si ca pe unul dintre autoturismele sale se afla un dispozitiv strain. La locul indicat intervin politisti, jandarmi, pompieri si pirotehnisti.


”Politistii aradeni au fost sesizati despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi amenintata, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv strain. Zona a fost asigurata, persoanele din imobilele din zona in curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranta. Traficul a fost blocat pe toata strada. A fost solicitata echipa de pirotehnisti”, a transmis IPJ Arad.

La fata locului se afla efective ale IPJ Arad, ISU Arad si IJJ Arad.

Incidentul are loc pe strada Marasesti din municipiul Arad.

In 29 mai 2021, tot in Arad, masina omului de afaceri Ioan Crisan a explodat, dupa ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. In urma exploziei, omul de afaceri care se afla in autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atat de puternic incat a spart geamurile locuintelor din apropiere.

Politistii nu i-au gasit, nici pana in prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe masina omului de afaceri.

Potrivit presei locale din Arad, femeia care a solicitat interventia politistilor si pirotehnistilor dupa ce ar fi observat un dispozitiv suspect pe masina sa se numeste Liliana Stef si este o fosta judecatoare de la Tribunalul Arad. Aceasta s-a pensionat la inceputul lunii noiembrie. (V.E.)

Sursa: ziuadevest.ro

Leave a Reply