Tragedie pe o sosea din Caras-Severin! Parintii unei fete de 14 ani au murit, dupa ce autoturismul cu care calatoreau a intrat in coliziune cu un autocar

O adolescenta in varsta de 14 ani a fost dusa de urgenta la spital, la Oravita, iar parintii ei au murit, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Caras-Severin, intre o masina si un autocar. Persoanele din autocar nu necesita ingrijiri medicale, transmite News.ro.


Accidentul rutier a avut loc in localitatea Gradinari din judetul Caras-Severin.

„Este vorba despre o coliziune intre un autocar si un autoturism din care au rezultat trei victime, doi adulti si un minor, dintre care doua victime adulte incarcerate. Actioneaza Sectia de pompieri Oravita cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanta SAJ. Spre Gradinari a fost trimis si ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri actioneaza pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconstiente”, a transmis ISU Caras-Severin.

Persoanele din autocar nu necesita ingrijiri medicale. Potrivit politistilor, cei doi adulti, sot si sotie, au murit in urma accidentului, iar fata lor in varsta de 14 ani a fost dusa la spital, in Oravita. De asemenea, politistii spun ca masina a iesit de pe un drum laturalnic si a intrat fara ca soferul sa se asigure, pe un drum national unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit in plin de autoturism. (V.E.)

Leave a Reply