Breaking News! Primele imagini cu ucigasii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Doi dintre acestia au fost prinsi in Marea Britanie

Doi dintre suspectii in cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinsi, duminica, 19 noiembrie, in Marea Britanie, la scurt timp dupa ce Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare in lipsa pe numele a trei barbati, informeaza News.ro.


„In urma cooperarii politienesti internationale, dintre autoritatile romane si cele din Ungaria, Franta, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, precum si Republica Irlanda, Politia Romana a localizat doi barbati, ambii in varsta de 35 de ani, banuiti in cauza, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, respectiv in Scotia si Irlanda de Nord”, a anuntat Politia Romana. Cei doi suspecti prinsi in Scotia, respectiv in Irlanda de Nord sunt Marian Cristian Minae si Laurentiu Ghita, potrivit descrierii Politiei Romane.

Marian Cristian Minae a fost prins in Irlanda de Nord, iar Laurentiu Ghita in Scotia, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres. Politia Romana a anuntat il cauta si pe cel de-al treilea suspect, cel mai periculos dintre ei, Cosmin Costinel Zuleam.

Tribunalul Sibiu a emis duminica, 19 noiembrie, mandate de arestare in lipsa pe numele suspectilor Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae si Laurentiu Ghita, conform portalului tribunalului.

Potrivit Politiei Romane, Cosmin Costinel Zuleam este nascut in 1992 si are domiciliul in localitatea Horezu Poienari, judetul Dolj. Marian Cristian Minae si Laurentiu Ghita sunt nascuti in anul 1988 si locuiesc in comuna Zaval, judetul Dolj.

Cei trei barbati au fost identificati recent de anchetatori, la 10 zile de la crima din Sibiu, iar doi dintre ei au fost prinsi duminica, 19 noiembrie. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost batut si jefuit in vila sa din Sibiu, in noaptea de 6 noiembrie, de trei barbati care purtau cagule si a murit la spital pe 7 noiembrie.

Adrian Kreiner a fost legat de maini si de picioare de cei trei talhari, care l-au batut, apoi l-au acoperit cu un covor, si i-au furat ceasuri in valoare de 200.000 de euro, insa nu au luat si banii care erau in casa, potrivit procurorilor. (V.E.)

Leave a Reply