Bani pentru calificare! Cat va primi Romania pentru prezenta la Euro 2024 si cum se vor imparti banii. VEZI cat incaseaza Burleanu, Iordanescu si jucatorii

Romania este deja calificata la Campionatul European de Fotbal din Germania, de anul viitor, iar meciul de marti contra Elvetiei va conta doar pentru a stabili liderul grupei I. Asadar, un meci ii mai desparte pe tricolori de finalul campaniei de calificare pentru Euro 2024.


Spre marea bucurie a suporterilor, meciul de aseara impotriva reprezentativei din Israel ne-a asigurat biletele pentru Euro 2024. Victoria a marcat totodata cea de-a sasea prezenta la un turneu final european. Prezenta care va fi premiata cu 10 milioane de euro. Banii ar urma sa fie impartiti intre jucatori, staff-ul tehnic si oficialii de la Federatie.

Seful de la FRF, Razvan Burleanu a anuntat ca 40% din cele 10 milioane vor reveni jucatorilor. Astfel, tricolorii vor primi intre 100.000 respectiv 160.000 in functie de evolutia fiecaruia. Bani pentru succesul nationalei vor primi si cei din staff-ul tehnnic si oficialii de la FRF.

Personalul de la Casa Fotbalului vor primi 8%, adica 800.000 de euro. Razvan Burleanu va primi la randul lui aproape 100.000 de euro. Radu Visan, secretarul general al FRF, va primi si el 70.000 de euro, iar Mihai Stoichita, directorul tehnic ca incasa si el o suma frumusica, intre 70 si 100.000 de euro.

Cei mai multi bani ii vor reveni selectionerului Edi Iordanescu, care va primi de doua ori mai mult decat Razvan Burleanu. Tehnicianul nationalei ar urma sa primeasca 200.000 de euro. (Carla Radulescu)

Leave a Reply