Paula Romocean, USR Timisoara: Taxele si impozitele locale raman la acelasi nivel, si in 2024. Nu va lasati pacaliti de minciunile PNL!

Presedinta USR Timisoara, Paula Romocean, tine sa-i linisteasca pe timisoreni in ceea ce priveste asa-zisa intentie a administratiei Fritz de a creste taxele si impozitele locale, in 2024, cerandu-le sa nu se lase pacaliti de “fumigenele” electorale lansate de PNL, prin Nicolae Robu si un anumit om de afaceri originar din Arad, judetul de bastina al viitorului candidat liberal la Primaria Timisoara.


“In ultimele zile, reprezentanti ai PNL (…) au aruncat in spatiul public informatia falsa ca Dominic Fritz mareste taxele si impozitele locale.

USR transmite timisorenilor sa nu se lase pacaliti de aceasta noua minciuna a PNL. Dominic Fritz NU majoreaza Taxele si impozitele locale. Impozitele pentru persoanele juridice raman la nivelul din 2019, iar pentru persoanele fizice, la nivelul stabilit anul trecut.

Dominic Fritz NU mareste taxele si impozitele locale din solidaritate cu timisorenii afectati de cresterea preturilor si cu afacerile locale lovite de guvernul Ciolacu&PNL prin biruri.

<Scopul lor este sa mute nemultumirea fata de guvernarea Ciolacu&PNL, care a majorat taxele si impozitele, spre Dominic Fritz. Sunt in stare de orice ca sa-l atinga, pentru ca e foame de bani. Banii dumneavoastra curgeau de la Primarie in buzunarele unei mafii locale de care nici nu stiati si pe care Dominic Fritz ii investeste in drumuri, scoli, spatii verzi, in beneficiul timisorenilor>, a declarat Paula Romocean, lidera consilierilor locali USR si presedinta USR Timisoara.” (I.P.)

Leave a Reply