Omer Radovancovici si sotia lui, primarita in Caras-Severin, retinuti de DIICOT intr-un dosar de trafic de minori

Primarita comunei Pojejena si sotul acesteia, Omer Radovancovici, supranumit si Printul Clisurii, au fost retinuti pentru 24 de ore intr-un dosar de trafic de minori si o pleiada intreaga de infractiuni la viata sexuala!


DIICOT Caras-Severin a emis ordonante de retinere pe numele celor doi dupa ce au adunat probe potrivit carora, in perioada septembrie 2022 – februarie 2023, Omer Radovancovici ar fi racolat, intr-un parc, o minora de 14 ani, cu handicap mental gradul III, care provine dintr-o familie dezorganizata.

Printul Clisurii ar fi adapostit-o la cabana sa de vanatoare, Urda, dintr-o zona impadurita, departe de civilizatie, unde ar fi fost exploatata sexual.

Cu certitudine, spun anchetatorii, fetita i-a satisfacut in repetate randuri poftele sexuale ingrijitorului cabanei lui Omer Radovancovici, dar nu e exclus ca aceasta sa fi fost oferita si altor barbati, participanti la orgiile organizate de catre fostul primar al Pojejenei.

DIICOT a retinut ca minora a asistat timp de aproape jumatate de an la petrecerile cu tenta sexuala organizate de Omer Radovancovici, iar cand nu a mai rezistat si a vrut sa plece a fost lovita, amenintata si chiar lipsita de libertate.

Primarita din Pojejena, Mira Radovancovici, sotia lui Omer Radovancovici, a fost si ea condusa in arestul Politiei pentru ca ar fi ajutat la exploatarea minorei. In sensul ca ar fi ascuns in timpul anchetei sociale locul in care s-a aflat fetita, desi aflase ca e vorba despre Urda, cabana orgiilor sotului ei. Asa se explica prezenta anchetatorilor la Primaria Pojejena si la scoala din comuna, de unde au fost ridicate documente.

Ingrijitorul cabanei lui Omer Radovancovici a ajuns si el la sediul DIICOT in vederea audierii. Omer si Mira Radovancovici au fost condusi, deja, in Arestul IPJ Caras-Severin! (V.E.)

Sursa: expressdebanat.ro

Leave a Reply