Un politist de la Brigada de Operatiuni Speciale Timisoara a fost operat de urgenta, dupa ce a incercat sa se sinucida cu pistolul din dotare

Un agent de la Brigada de Operatiuni Speciale (BOS) Timisoara a fost operat de urgenta, azi, dupa o tentativa nereusita de sinucidere. Potrivit unor surse judiciare, tanarul politist in varsta de 21 de ani si-a pus pistolul sub barbie si a tras, insa glontul nu i-a strapuns craniul, ci i-a perforat doar maxilarul.


Scapat cu viata ca prin minune, politistul a sunat la 112 si a chemat o ambulanta, iar medicii, dupa ce au constatat ca are „leziuni la nivelul fetei”, au raportat incidentul la politie.

Tanarul locuia cu chirie intr-un apartament din Calea Torontalului din Timisoara. Doar dupa ce au fost anuntata politia, tanarul le-a spus medicilor de la Spitalului de Urgente Timisoara ca si-ar fi tras un glont in barbie si ca este angajat la Brigada de Operatiuni Speciale.

Politistii din Timis au fost sesizati de catre medicii Spitalului de Urgente Timisoara, cu privire la faptul ca un tanar, in varsta de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului, a solicitat sprijinul ambulantei, intrucat prezenta leziuni la nivelul fetei. Politistii s-au deplasat de urgenta la spital, constatand faptul ca cele sesizate se confirma, fiind vorba despre un politist, care si-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare”, a transmis IPJ Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca daca a fost un accident, din cauza neglijentei in manipularea armei, sau o incercare de sinucidere. (I.P.)

One thought on “Un politist de la Brigada de Operatiuni Speciale Timisoara a fost operat de urgenta, dupa ce a incercat sa se sinucida cu pistolul din dotare

  1. Nici astia nu mai sunt ce trebuie pe langa jandarmi apti limitat la care li se fura pistolul din masina dupa care angajati n politii locale

Leave a Reply