Festivalul Caleido, in Iulius Congress Hall: cinci zile de spectacol, cu intrare gratuita (P)

Iulius Town incurajeaza tinerii care isi doresc sa evolueze prin educatie si nu numai. Proiectul mixed-use din inima orasului a fost dintotdeauna scena, unde tineri artisti au urcat pentru a aduce in fata publicului arta, sub toate formele sale: muzica, teatru, dans, pictura si multe altele.


Saptamana aceasta, in Iulius Congress Hall, vor avea loc o parte dintre manifestarile culturale impresionante din cadrul Festivalului Caleido. Intrarea este gratuita si se face pe baza unei inscrieri online.

Un festival care aduce impreuna productii independente de teatru si dans din tara, spectacole internationale, dezbateri si ateliere, are loc in aceasta saptamana in Iulius Congress Hall. Tema togetherness ne aduce impreuna la cea de-a cincea editie a evenimentului. Festivalul Caleido are loc in mai multe zone din Timisoara, iar o parte dintre manifestarile culturale au loc in Iulius Congress Hall.

Luni, 27 noiembrie 2023, de la ora 18, se va juca piesa „Da-te din soare”, iar locurile pot fi rezervate gratuit online, iar de la ora 21, va fi pusa in scena „O familie fericita”, unde participarea este de asemenea gratuita, cu inscriere online.

In a doua zi a festivalului, de la ora 18 sunteti invitati la „Gliese 455”, o co-productie Reactor de creatie si experiment & Teatrul Andrei Muresanu, iar rezervarea se face online. De la ora 21, in Iulius Congress Hall, va avea loc „KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci”, un concept nou, iar participarea se face prin rezervare online.

Miercuri va avea loc „HYBRIS: Choreographing Whiteness“, cu o coregrafie marca Jonas Øren, de la ora 20, iar joi de la ora 18 sunteti invitati la „MASS” si de la ora 21.00 aflam povestea „Domnisoarei Iulia“.

In ultima zi a festivalului Caleido va avea loc „Hardly ever“, un eveniment in limba engleza, de la ora 20.

Ca sa fiti printre primii care se inscriu la piesele din cadrul Festivalului, urmariti pagina de Facebook Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply