Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, in misiune la Manastirea Prislop, la parastasul Sfantului Ardealului, parintele Arsenie Boca

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara a avut misiunea, azi, 28 noiembrie, cu ocazia implinii a 34 de ani de la moartea parintelui Arsenie Boca, de a lua masuri pentru a asigura buna desfasurare a unui eveniment comemorativ-religios dedicat Sfantului Ardealului, ce a avut loc la Manastirea Prislop, in judetul Hunedoara.


Jandarmii au fost alaturi de credinciosii care au participat la „Parastasul Parintelui Arsenie Boca”, unde acestia au petrecut momente de mare incarcatura spirituala, intr-un climat sigur, lipsit de incidente.

„In acest sens, recomandam tuturor celor prezenti, sa manifeste rabdare pe parcursul derularii activitatilor, sa respecte regulile stabilite de organizator si indicatiile jandarmilor. Suntem pregatiti sa sprijinim participantii si ii indrumam pe acestia sa apeleze cu incredere la ajutorul colegilor prezenti la aceste eveniment, oricand considera ca este necesar”, a fost mesajul Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara, inainte de derularea acestui eveniment special pentru credinciosii din Romania. (G.I.)

Leave a Reply