Liberalii dizidenti din Timis au participat la un bal caritabil. “Din fondurile stranse se vor face donatii catre copiii defavorizati”, au anuntat organizatorii

Platforma Liberal Conservatoare, cea mai numeroasa organizatie politica din Timisoara, a organizat un eveniment caritabil, la care au participat circa 600 de membri, in urma caruia vor fi realizate donatii catre copiii defavorizati.


Evenimentul, desfasurat la Valery Events la Mosnita Noua, a avut ca scop strangerea de fonduri pentru a oferi un cadou de Craciun copiilor mai putin norocosi.

Platforma Liberal Conservatoare a demonstrat ca ramane una dintre fortele politice importante din Timisoara si de acea am dorit sa organizam un bal caritabil de final de an pentru a putea oferi in preajma Craciunului cateva cadouri copiilor.

Este de datoria noastra sa ne implicam in societate si le multumesc celor circa 600 de colegi care au dorit sa participe la acest eveniment. Ma bucur ca participarea a fost chiar mai mare decat la evenimentul de anul trecut si arata ca avem o organizatie frumoasa, unita, formata in majoritate din oameni tineri si dornici sa se implice pentru a schimba orasul in bine“, a declarat consilierul local Raul Ambrus, liderul Platformei Liberal Conservatoare.

Din fondurile stranse in urma balului caritabil membrii Platformei Liberal Conservatoare vor achizitiona rechizite, alimente si articole de imbracaminte care vor fi donate copiilor defavorizati. (Platforma Liberal Conservatoare)

Leave a Reply