Sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la Iulius Town Timisoara (P)

In acest final de saptamana sarbatorim valorile si traditiile care ne definesc ca popor, iar in Iulius Town am pregatit mai multe surprize. „La multi ani, Romania!”, vom spune la unison, pe 1 decembrie, in Iulius Town, unde vom sarbatori ziua romanilor de pretutindeni intr-un mod inedit.


Atat cei mari, cat si cei mici se vor bucura de un spectacol sustinut de artisti romani, vor primi stegulete cu tricolorul, iar copiii vor putea participa la un atelier creativ.

Vineri, 1 decembrie 2023, sarbatorim 105 ani de la Marea Unire in Iulius Town. De la ora 16 va incepe evenimentul special dedicat Zilei Nationale a Romaniei, in Atrium.

Pe scena vor urca mai multi artisti, printre care si: Marinica Trocea, Mihaela Pasca, Adi Tamas, Carmen Ienci si orchestra Cristian Inchescu. Vor putea fi admirate si momente de dans traditional sustinute de un ansamblu de dansuri, dar si alte surprize. Spectacolul va cuprinde melodii patriotice, colinde, dar si cantece populare autentice.

In intervalul orar 12 – 16 va avea loc atelierul de realizat bratari tricolor, tot in Atrium, unde micii mestesugari sunt provocati sa demonstreze cat de priceputi sunt la impletit. Cei mai curajosi sunt asteptati si la sesiuni gratuite de face painting cu tematica tricolorului.

Si Cinema City sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu o oferta atractiva: filmele romanesti care se vad pe 1 decembrie sunt la un pret special: 19,9 lei.

Vino in Iulius Town sa ne celebram Ziua Nationala intr-un mod unic! (I.P.)

Leave a Reply