CCIA Timis pregateste misiunea economica de vizitare a Belgrade Wine Salon / 120 de crame din lume vor oferi spre degustare 650 de vinuri

O delegatie de afaceri timiseana se va afla, in perioada 7-8 decembrie 2023, la Belgrad, pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.


In decorul elegant al Hyatt Regency, vizitatorii vor descoperi arta si savoarea vinului de la cei mai buni producatori de vin din lume. Vinificatori de top din 120 de crame vor oferi spre degustare 650 de vinuri din 20 de tari diferite.

Iubitorii de vinuri si nu numai au sansa de a participa la doua evenimente exclusiviste:

Wine Masters – un eveniment care reuneste unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia si Brunello di Montalcino pâna la sampanie, Napa Valley si Barolo;

Olive Oil Masters – o incursiune in istoria gastronomica a Marii Mediterane si a Levantului unde unde vor fi prezenti 25 de maestri de top ai uleiului de masline, de renume si premiati in intreaga lume.

In prima zi a vizitei, companiile timisene vor avea o intâlnire cu d-na Božana Nikolić, Director al Agentiei In Vino, organizatorul evenimentului, pentru prezentarea Salonului si discutii privind piata de vinuri.

Agentia In Vino din Belgrad a fost infiintata in 2002. Este fondata si condusa de jurnalistii TV Božana Nikolić si Slavomir Cirović, realizatori de documentare TV si show-uri TV gastronomice (PUT VINA/Wine Route, EUROPEAN CUISINE, WORLD’S DINING TABLE) si peste 36 de evenimente speciale destinate vinului (BELGRADE WINE SALON, WINE MASTERS, DISTILLERY MASTERS, INTERNATIONAL WINE FESTIVAL IN VINO, BWS IN VIENNA, BELGRADE SUMMER WINE SALON). In domeniul serviciilor de consultanta in marketing, colaboreaza cu peste 30 de crame din Serbia si din strainatate. (I.P.)

Informatii suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – Consilier Relatii Publice.

Leave a Reply