Influencerul Mircea Bravo, implicat intr-un accident rutier! Sotia sa a suferit leziuni usoare si a fost transportata la spital

Mircea Bravo a fost implicat intr-un accident rutier, luni dimineata, pe o sosea din Bihor, in timp ce era cu sotia in masina. Vloggerul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea soselei. Femeia a suferit un atac de panica si a fost transportata la spital pentru mai multe investigatii.


Incidentul a fost anuntat la 112 putin inainte de ora 9,30, luni dimineata.

Se pare ca soferul, adica Mircea Bravo, ar fi pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp de electricitate aflat pe marginea drumului. Este vorba despre o autoaccidentare usoara, spun politistii.

Mircea Bravo a fost imediat testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Acelasi rezultat l-a avut si in urma testarii cu aparatul ce detecteaza substantele interzise.

Politistii sunt acum la fata locului, in comuna Rosia, unde a avut loc accidentul, pentru a stabili cum a avut loc accidentul. Cel mai probabil cauza a fost carosabilul destul de alunecos.

Luni, 4 decembrie a.c., in jurul orei 09,23, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Beius au fost sesizati, in urma unui apel primit de Inspectoratul de Politie Judetean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, ca, pe drumul judetean 764, in localitatea Rosia, judetul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigatii efectuate de catre politistii rutieri din Beius, s-a constatat ca, in evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al carui conducator, in imprejurari ce urmeaza a fi stabilite din cercetari, ar fi pierdut controlul asupra directiei, ar fi patruns pe sensul opus de circulatie si ar fi lovit un stalp de sustinere a retelei electrice.

In urma accidentului rutier, o femeie, pasagera in autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent usoare, pentru ingrijirea carora a fost transportata la spital. (V.E.)

Sursa foto: AZnews

Leave a Reply