Un copil in varsta de 10 ani a ramas fara doua degete de la mana stanga, dupa ce a fost ranit de explozia unei petarde

Un copil de 10 ani din judetul Prahova a fost ranit, dupa explozia unei petarde, iar politistii au deschis un dosar de cercetare penala.


”La data de 3 decembrie a.c., in jurul orei 12, politistii Sectiei Rurale de Politie Ciorani au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca o persoana ar fi fost ranita in urma exploziei unei petarde, in comuna Fulga.

In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, fiind identificat un copil de 10 de ani, care prezenta leziuni la doua dintre degetele mainii stangi”, a transmis, luni, IPJ Prahova.

Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

”La fata locului au fost gasite si ridicate fragmente de articole pirotehnice, in vederea continuarii cercetarilor. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili provenienta articolelor pirotehnice si legalitatea comercializarii si detinerii acestora”, au mai precizat politistii.

Potrivit www.observatorulph.ro, copilului i-au fost amputate doua degete si a suferit arsuri la nivelul fetei, fiindu-i afectati si ochii.

Copilul a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply