Accident de munca la IPJ Galati! Un politist criminalist s-a ranit la o mana, in timp ce efectua analiza balistica a unei arme

Un politist de la Serviciul Criminalistic din Galati s-a ranit in timp ce efectua analiza balistica a unei arme. Agentul a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat. Accidentul de munca s-a produs la Inspectoratul de Politie din Galati, unde un politist de la Serviciul Criminalistic a fost ranit, in timp ce facea o analiza balistica a unei arme.


Criminalistul a suferit o fractura la un deget al mainii stangi si a fost operat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati.

Parchetul de pe langa Judecatoria Galati a deschis un dosar penal in acest caz, cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa si nerespectarea de catre orice persoana a obligatiilor si a masurilor stabilite cu privire la securitatea si sanatatea in munca, daca prin aceasta se creeaza un pericol iminent de producere a unui accident de munca sau de imbolnavire profesionala. (V.E.)

Leave a Reply